Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2018

Звітують подільські шляховики (фото)

Звітують подільські шляховики (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації "Київавтодор" продовжують ремонт доріг та вулиць району. 

Так, в період з 16 до 22 жовтня дорожники виконували роботи з встановлення НПО на просп. Георгія Гонгадзе, із заливки тріщин установкою Крафко на вул. Електриків, з поточного дрібного ремонту на вул. Вікентія Хвойки, з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на вул. Кирилівській.

 
Також шляховики продовжують прибирання у цілодобовому режимі підземних пішохідних переходів, балансових тротуарів, зупинок громадського транспорту.

Усього очищено 144 зливоприймачі, 29 оглядових колодязів на вул. Кобзарській, Кирилівській, Червонопільській, Галицькій, Золочівській, Чигиринській, пров. Межовому, відремонтовано 4 зливоприймачі, 1 оглядовий колодязь на вул. Кобзарській, Кирилівській.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024