КМДА Київська міська державна адміністрація


19 жовтня 2018

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд закладів освіти Подільського району столиці (фото)

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд закладів освіти Подільського району столиці (фото)

18 жовтня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив хід виконання ремонтних робіт в закладах освіти Подільського району столиці. Зокрема, він відвідав гімназію №107 "Введенська", гімназію №34 "Либідь" ім. Віктора Максименка, дошкільний навчальний заклад №72 та оглянув як триває завершення реконструкції стадіону школи №243. 

У гімназії №107 створюють сучасний освітній простір в межах реалізації проектів-переможців Громадського буджету - 2. Там голова району оглянув як тривають роботи з облаштування Sport хабу. Наразі будівельники провели монтаж нового покриття для гри у футбол і баскетбол, встановили спортивне обладнання, тренажери та огородили відповідну територію. 

У гімназії №34 та дитячому садку №72 Віктор Смирнов проінспектував хід робіт з монтажу автоматичної пожежної сигналізації та поспілкувався з керівниками закладів і представниками підрядних організацій щодо строків виконання зазначених робіт.

"Завершується реконструкція стадіону школи №243, цей об'єкт перебуває на особистому контролі у міського голови, тому до його відкриття все має бути у належному стані до найменших дрібниць. Стадіон стане візитівкою Подільського району, адже він адаптований до потреб спортсменів різних вікових категорій, має сучасне оснащення та велике поле", - зауважив голова райдержадміністрації, під час огляду цього об'єкту.

За результатами об’їзду Віктор Смирнов надав відповідні доручення, а також зауважив, що через деякий час знову перевірить як тривають роботи в цих закладах.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.