Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2018

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд закладів освіти Подільського району столиці (фото)

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд закладів освіти Подільського району столиці (фото)

18 жовтня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив хід виконання ремонтних робіт в закладах освіти Подільського району столиці. Зокрема, він відвідав гімназію №107 "Введенська", гімназію №34 "Либідь" ім. Віктора Максименка, дошкільний навчальний заклад №72 та оглянув як триває завершення реконструкції стадіону школи №243. 

У гімназії №107 створюють сучасний освітній простір в межах реалізації проектів-переможців Громадського буджету - 2. Там голова району оглянув як тривають роботи з облаштування Sport хабу. Наразі будівельники провели монтаж нового покриття для гри у футбол і баскетбол, встановили спортивне обладнання, тренажери та огородили відповідну територію. 

У гімназії №34 та дитячому садку №72 Віктор Смирнов проінспектував хід робіт з монтажу автоматичної пожежної сигналізації та поспілкувався з керівниками закладів і представниками підрядних організацій щодо строків виконання зазначених робіт.

"Завершується реконструкція стадіону школи №243, цей об'єкт перебуває на особистому контролі у міського голови, тому до його відкриття все має бути у належному стані до найменших дрібниць. Стадіон стане візитівкою Подільського району, адже він адаптований до потреб спортсменів різних вікових категорій, має сучасне оснащення та велике поле", - зауважив голова райдержадміністрації, під час огляду цього об'єкту.

За результатами об’їзду Віктор Смирнов надав відповідні доручення, а також зауважив, що через деякий час знову перевірить як тривають роботи в цих закладах.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024