КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2018

День відкритих дверей Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України

День відкритих дверей Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України

З метою популяризації служби за контрактом у лавах Національної гвардії України, а також у військовому резерві, фахівці Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості спільно з відділом комплектування НГУ 18 жовтня провели день відкритих дверей Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України. На заході були присутні 9 осіб з числа безробітних, з них 1 учасник АТО.

Представник інтерактивного центру прийому на контрактну службу у Нацгвардію Олександр Шинкаренко докладно розповів присутнім про такі вакансії, як: радіотелеграфіст, начальник варти воєнізованої охорони, водій-інструктор, водій автотранспортних засобів, помічник військового наряду, начальник військового наряду, лікар, інструктор з вогневої підготовки, топограф, такелажник, начальник радіостанції, радіотелефоніст, кухар, діловод, бухгалтер. Також він надав роз’яснення щодо продовольчого та грошового забезпечення, допомоги на оздоровлення, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, відпусток, постановки на квартирний облік.

По закінченню заходу всім зацікавленим було запропоновано пройти індивідуальну співбесіду для вирішення питання щодо їх можливого працевлаштування.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.