КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2018

Конкурс на заміщення вакантних посад провели у Подільській райдержадміністрації (фото)

Конкурс на заміщення вакантних посад провели у Подільській райдержадміністрації (фото)

9 та 10 жовтня відбувався конкурс на заміщення вакантних посад державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, а саме:

  • начальника відділу організації діловодства (категорія «Б»);
  • начальника відділу з питань майна комунальної власності (категорія «Б»);
  • головного спеціаліста відділу організації діловодства (категорія «В»);
  • оловного спеціаліста відділу з питань майна комунальної власності (категорія «В»);
  • головного спеціаліста організаційного відділу на період відпустки для догляду за дитиною основного працівника (категорія «В»);
  • головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності на період відпустки для догляду за дитиною основного працівника (категорія «В»).

З 19 вересня до 4 жовтня 2018 року здійснювався прийом документів від осіб, бажаючих взяти участь у конкурсі. 9 жовтня відбулись два етапи конкурсного відбору кандидатів на вакантні посади державної служби у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації – автоматичне тестування та розв’язання ситуаційного завдання.

10 жовтня 2018 року відбувся третій етап конкурсного відбору –  співбесіда з кожним кандидатом на зайняття посад державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації для оцінки відповідності досвіду,  компетенції, особистих якостей вимогам до відповідних посадових обов’язків.

Результати конкурсу буде оприлюднено на офіційних сайтах Національного агентства України з питань державної служби та Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Нагадаємо, конкурс на зайняття посад державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації здійснювався відповідно до Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VII «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №  246 (в редакції постанов Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» від 18 серпня 2017 року №  648  та від 25 жовтня 2017 року №815).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.