Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2018

Під час інспекційного об’їзду району Віктор Смирнов перевірив об’єкти капітального ремонту та підготовку будинків до опалювального сезону (фото)

Під час інспекційного об’їзду району Віктор Смирнов перевірив об’єкти капітального ремонту та підготовку будинків до опалювального сезону (фото)

10 жовтня голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов здійснив інспекційний об’їзд об’єктів району, на яких ведеться капітальний ремонт. Серед них спортивний майданчик гімназії № 107 «Веденська» та спортивний клуб «Арена».

Під час відвідування об’єктів Віктор Смирнов перевірив хід ремонтних робіт, поспілкувався з підрядниками, визначив завдання, які повинні бути виконані до наступного інспекційного огляду. Зокрема, голова району зазначив високий рівень виконаної роботи з ремонту спортивного та танцювального залів у спортивному клубі «Арена».

Також у ході об’їзду району Віктор Смирнов перевірив стан теплопунктів у житлових будинках, що знаходяться на просп. Георгія Гонгадзе 3, 1/102. Дані перевірки головою району проводяться регулярно у межах підготовки до опалювального сезону. «Щотижневий моніторинг стану теплопунктів та електрощитових вже дав свої позитивні результати. З кожною перевіркою зауважень стає все менше. Питання підготовки до опалювального сезону на даний час є для нас пріоритетним і ми повинні докласти усіх зусиль, щоб уникнути аварійних ситуацій з його початком», - зауважив Віктор Смирнов.

За результатами об’їзду Віктор Смирнов надав відповідні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024