Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2018

Віктор Смирнов привітав подолян з Днем захисника України (фото)

Віктор Смирнов привітав подолян з Днем захисника України (фото)

10 жовтня у Київській дитячій музичній школі № 35 відбулись урочисті заходи з нагоди Дня захисника України. У заході взяли участь воїни-інтернаціоналісти, учасники Другої світової війни та учасники АТО.

З привітанням до присутніх звернувся голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов: «Це свято пам'яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другової світової війни, які воювали за свою землю».

Також з нагоди свята висловили свої слова вдячності захисникам України голова організації ветеранів Подільського району м. Києва Микола Чепель та голова комітету мікрорайону «Рада житлового масиву Виноградар» Анатолій Захарченко.

Під час урочистостей згадали й наших співвітчизиків-подолян, які трагічно загинули у ході військового конфлікту на Сході країни. Усі присутні вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Захід закінчився виступом вихованців музичної школи. Всі запрошені також отримали продуктові набори від Подільської райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024