Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2018

На апаратній нараді розглянули актуальні питання життєдіяльності Подільського району (фото)

На апаратній нараді розглянули актуальні питання життєдіяльності Подільського району (фото)

9 жовтня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Головним питанням порядку денного було  підключення будинків до теплопостачання, зокрема першочергове підключення освітніх та медичних закладів.

Як доповів перший заступник голови Микола Дубовик, загальний відсоток готовності житлового фонду району до опалювального періоду становить 100%. Голова райдержадміністрації дав доручення керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів райдержадміністрації тримати на постійному контролі питання стабільного входження в опалювальний період.

Не менш важливим виявилося і питання щодо розгляду звернень громадян. Як зауважив керівник апарату Олександр Окатий, в період з початку року у відділі роботи із зверненнями громадян зареєстровано 1894 звернення, з них найбільше з питань житлового господарства та благоустрою.

Також на нараді мова йшла про необхідність активізувати роботу щодо підписання мешканцями декларацій з сімейним лікарем, проведення капітального ремонту житлового фонду, стан виконавської дисципліни та інші поточні питання.

Відповідно до розглянутих питань голова райдержадміністрації надав відповідні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024