Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2018

4 жовтня відбулося засідання колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

4 жовтня відбулося засідання колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

4 жовтня відбулося засідання колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, яке провів голова Подільської РДА Віктор Смирнов. У ході засідання колегія розглянула два питання: 

  • про підготовку навчальних закладів району до роботи в осінньо-зимовий період 2018 -2019 років;
  • про роботу комунальних підприємств фізичної культури та спорту Подільського району м. Києва, Подільського районного в місті Києві Центру клубів за місцем проживання «Поділ», перспективи розвитку закладів у новому навчальному році.

Щодо першого питання, то начальник управління освіти Марина Васіна доповіла: «У межах підготовки до опалювального сезону, особливо важливого значення набуває питання своєчасної заміни та ремонту обладнання теплопунктів, які знаходяться в експлуатації вже більше  10 років».

Також вона повідомила, що управлінням освіти розроблено план заходів з енергозбереження на 2018/2019 роки.  У ньому зазначено, що школи під час зимових і весняних канікул працюватимуть в економному режимі, що дасть можливість додатково заощадити фінансові ресурси. На керівників установ покладена персональна відповідальність за проведення моніторингу з використання теплової та електроенергії. Важливим моментом в програмі з енергозбереження є заміна вікон, дверей, батарей та утеплення фасадів. 

З наступного питання члени колегії заслухали звіт директора Подільського районного в місті Києві Центру клубів за місцем проживання «Поділ» Ольги Славної. «ПРЦК «Поділ» охоплює 20 клубів за місцем проживання, 10 з них – спортивного напрямку, в яких у 2017-2018 навчальному році займалося 1184 вихованці. Прослідковуємо тенденцію до збільшення кількості дітей", - зауважила вона.

Підбиваючи підсумки засідання колегії, Віктор Смирнов дав доручення при формуванні переліку робіт і придбань на 2019 р. передбачити кошти на поповнення матеріально-технічної бази навчальних закладів освіти, проведення ремонтів дахів, утеплення фасадів та активізувати роботу щодо відкриття спортивного клубу "Арена".

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024