Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2018

Освітян Подільського району привітали з професійним святом (фото)

Освітян Подільського району привітали з професійним святом (фото)

3 вересня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації освітян Подільського району столиці вітали з Днем вчителя.

Слова вдячності та найщиріші побажання присутнім в залі освітянам звучали від голови Подільської райдержадміністрації Віктора Смирнова, який побажав всім нових творчих звершень, невичерпної енергії та успіхів, також привітав педагогів депутат Київради Вадим Сторожук. 

«Щиро вітаю вас з професійним святом! Сердечно дякую за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей. Знаю, що освітяни нашого району завжди на висоті: і з точки зору професійної майстерності, і в кращих проявах людських якостей. Дякую кожному з вас за ваші знання, ваші сили, енергію та час, які ви даруєте дітям. Низький вам уклін, дорогі вчителі, за вашу нелегку працю. Нехай сонячним і багатим буде кожен ваш день. Живіть у щасті та злагоді! Здоров’я вам, невичерпних творчих сил, натхнення і довгої щасливої долі», - подякував освітянам голова Подільського району. Також він передав всім щирі привітання з професійним святом від Київського міського голови Віталія Кличка та його заступника Валентина Мондриївського.

Кращим педагогам вручили грамоти Подільської райдержадміністрації та квіти, а завершилися урочистості неперевершеною концертною програмою.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024