Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2018

Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян (фото)

Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян (фото)

2 жовтня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян.

Поспілкуватися з головою райдержадміністрації прийшов мешканець, який проживає за адресою: вул. Межигірська, 26/24. Його хвилювало питання щодо завершення ремонту покрівлі в будинку. 

Також до голови району зверталися мешканці з проспекту Свободи, 5 з проханням прискорити ремонт теплотраси, яка потребує заміни до початку опалювального сезону. 

Стосовно підбиття підсумків свята «День юного пріорчанина», яке відбулося 9 вересня, до голови райдержадміністрації звернувся керівник дитячого клубу "Іскра" Микола Масловський. 

Всього поспілкуватися з головою району прийшло 4 особи.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та в межах повноважень допомогти в їхньому вирішенні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024