Головна  →  Новини  →  27 вересня 2018

У Подільському районі готуються до опалювального сезону (фото)

У Подільському районі готуються до опалювального сезону (фото)

Сьогодні, 27 вересня, перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання обговорили підготовку будинків до опалювального сезону 2018-2019 рр. За інформацією в.о. начальника Управління житлово-комунального господарства Валерія Кухарчука, 646 будинків комунальної власності отримали акти готовності, що становить 95%.

«КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» зробити наказ по підприємству щодо перевірки теплопунктів у всіх житлових будинках комунальної власності району. До перевірки залучити і керівний склад підприємства. Через тиждень під час наступного засідання штабу я чекаю на звіт про виконану роботу», - зауважив Микола Дубувик.

Також у ході засідання розглянули питання щодо благоустрою району. У зв’язку з цим в.о. начальника відділу контролю за благоустроєм Павло Поляков представив до уваги присутніх презентацію стосовно аварійних розриттів у районі, які потребують негайної ліквідації. Особливо гостро питання стоїть щодо вул. Набережно-Лугової, Тульчинської, Вікентія Хвойки, Петропавлівської, просп. Георгія Гонгадзе.

За результатами розгляду порядку денного Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024