Головна  →  Новини  →  26 вересня 2018

На апаратній нараді в Подільській РДА представили нового заступника голови райдержадміністрації (фото)

На апаратній нараді в Подільській РДА представили нового заступника голови райдержадміністрації (фото)

25 вересня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Перед початком розгляду питань порядку денного Віктор Смирнов представив колективу свого нового заступника – Волошкевича Віталія Андрійовича.

«Питання, якими опікуватиметься Віталій Андрійович, стосуватимуться соціального захисту, охорони здоров'я, служби в справах дітей та іншого. Це досить відповідальний напрямок роботи, однак, досвід роботи в райдержадміністрації для Вас не новий, тому щиро бажаю успіхів та чекаю плідних результатів», - зауважив голова району.

Також під час наради розглянули питання щодо звернень громадян. Серед актуальних залишаються експлуатація та відключення пасажирських ліфтів, вивіз сміття, благоустрій території. «Впродовж тижня до нас надійшло 103 звернення щодо незадовільної роботи ліфтів, а також 152 – щодо вивозу сміття. Прошу терміново провести нараду з представниками обслуговуючих організацій, залучивши всіх працівників, що відповідають за виконання звернень», -дав доручення перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик.

Обговорили також підготовку до опалювального сезону, відсутність гарячого водопостачання та інші. За результатами наради голова району Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024