Головна  →  Новини  →  19 вересня 2018

У Подільській РДА провели нараду з питань облаштування центральної частини району (фото)

У Подільській РДА провели нараду з питань облаштування центральної частини району (фото)

Учора, 18 вересня, у Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяли участь заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, в.о. голови району Микола Дубовик та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних служб, мешканці району.

Під час наради обговорили питання щодо ремонту/реконструкції скверів на вул. Іллінській, Кирилівській та просп. Правди, а також щодо реконструкції фонтану «Самсон» на Контрактовій площі. Крім того, йшла мова про хід реалізації проекту «Київська вітальня».

Також у ході наради обговорили питання щодо тимчасового перекриття одного із входів до станції метрополітену «Тараса Шевченка» у зв’язку з облаштуванням там скверу. «Це місце дуже людне, тому треба контролювати, щоб роботи з настелення дорожнього покриття виконувались дуже якісно, і воно служило багато років після введення в експлуатацію», - зазначив Валентин Мондриївський.

Ярослав Зелений, директор КП «Центр організації дорожнього руху», висловив свої зауваження щодо змін руху у центральній частині району, а саме він запропонував внести деякі зміни у розташування світлофорних об'єктів.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024