Головна  →  Новини  →  9 вересня 2013

Відбулося перше засідання робочої групи з перевірки фактів зловживань КП «Фармація», оприлюднених у ЗМІ

Достовірність фактів зловживань у ціновій політиці КП «Фармація» в рамках проекту «Картка киянина» перевіряє спеціальна робоча група, до складу якої увійшли представники столичної влади, депутати Київради та журналісти провідних столичних ЗМІ. Розпорядження про її утворення голова КМДА Олександр Попов підписав 5 вересня. Перше засідання групи відбулося сьогодні, 9 вересня, за участю очільника міськдержадміністрації.

Група працюватиме до 13 вересня. Її завдання – перевірити чи дійсно існують зловживання цінами в мережі аптек «Фармація», про які, зокрема, повідомлялося у програмі «Гроші» на телеканалі 1+1 та у статті газети «Сегодня». Журналісти – автори цих матеріалів – увійшли до складу робочої групи, аби засвідчити достовірність результатів перевірки.

«Проект «Картка киянина» – це надзвичайно важливий соціальний проект для столиці. Будь-які зловживання у ньому недопустимі. Я вдячний журналістам за сигнал. Якщо оприлюднені факти будуть підтверджені, винуватці відповідатимуть за найсуворішою буквою закону», – наголосив Олександр Попов.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9851.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024