Головна  →  Новини  →  10 серпня 2018

Оперативна інформація щодо ситуації з хлором

Оперативна інформація щодо ситуації з хлором

ПрАТ «АК «Київводоканал» повідомляє, що на сьогоднішній день забезпечений хлором у достатній кількості, у столиці не планується введення графіку подачі води.

Для подальшої стабільної роботи підприємства «Київводоканал» оголосив тендер на поставку 502,5 т рідкого хлору в системі «ProZorro». Аукціон запланований на 9 жовтня 2018 року. «Київводоканал» наголошує, що відкритий до співпраці з усіма зацікавленими сторонами, у тому числі і з міжнародними компаніями, які є виробниками чи постачальниками рідкого хлору.

Тендер передбачає доставку хлору на підприємство, оскільки «Київводоканал» немає для таких цілей спеціалізованого транспорту. У цьому контексті співпраця з іноземними компаніями ускладняється тим, що більшість з них пропонують хлор на умовах самовивозу.

Водночас ситуація на ринку змінюється постійно, «Київводоканал» знаходиться у процесі отримання пропозицій і наголошує, що буде співпрацювати з тією компанією, яка запропонує кращі умови поставок.

Як повідомлялося, «Київводоканал» також розглядає альтернативні методи знезараження води, які дозволять, серед іншого, диверсифікувати джерела постачання реагентів.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024