Головна  →  Новини  →  19 липня 2018

У Подільському районі 70 громадських проектів вже зібрали необхідну кількість голосів підтримки, допущені до експертизи та публічного обговорення (фото)

У Подільському районі 70 громадських проектів вже зібрали необхідну кількість голосів підтримки, допущені до експертизи та публічного обговорення (фото)

У межах реалізації Бюджету участі на 2019 рік по місту Києву в електронній системі зареєстровано 1160 громадських проектів на суму 774,7 млн грн, з них для реалізації у Подільському районі - 82 проекти на суму 65 млн грн. Наразі триває етап проведення експертизи та доопрацювання проектів.

У Подільському районі 70 проектів вже зібрали необхідну кількість голосів підтримки за допомогою електронного голосування, допущені до експертизи та публічного обговорення. Під час засідання робочої групи, яке відбулося 18 липня, розглянули звіти про аналіз відповідності 38 проектів законодавству та можливість їх реалізації і допущення до голосування, вони направлені до профільних структурних підрозділів Подільської РДА.

24 громадських проекти успішно пройшли оцінку, отримали позитивні звіти про аналіз відповідності проектів законодавству та можливість їх реалізації і допущені до голосування. 1 проект відхилено та не допущено до голосування у зв’язку із негативним звітом про оцінку та можливість його реалізації.

7 проектів категорії «Освіта», «Публічний простір», «Комунальне господарство, енергоефективність», «Екологія» та «Інше» передано на розгляд до міської робочої групи, з подальшим направленням їх на оцінку до департаментів КМДА.

1 проект самостійно видалений автором проекту та 11 проектів не зібрали необхідну кількість голосів підтримки та відхилені системою автоматично.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024