КМДА Київська міська державна адміністрація


18 липня 2013

Відбувся навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву "Нова еліта нації" до Республіки Польща

Відбувся навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» до Республіки Польща

9-11 липня 2013 року проходив навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» до Республіки Польща (м. Варшава), в рамках проекту Європейського Союзу «Підготовка персоналу для роботи з проблематикою, пов’язаною з питаннями Європейської політики сусідства».

Метою навчального візиту було підвищення учасниками Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» рівня професійної компетентності, що є однією зі складових професійного розвитку, передбаченого пунктом 24 Указу Президента України від 5 квітня 2013 року № 246 «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації».

Під час візиту учасники Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» взяли участь у міжнародному навчальному семінарі, організованому Коледжем Європи з метою ознайомлення з основними функціями, інструментами та завданнями ініціативи «Східне партнерство».

В рамках візиту відбулося ознайомлення з діяльністю Коледжу Європи, його навчальними програмами та дослідженнями.

Участь у семінарі взяли експерти Коледжу Європи, представники України, Білорусі, Азербайджану, Вірменії та Грузії.

 

Довідково

Усього, в рамках Проекту Європейського Союзу «Підготовка персоналу для роботи з проблематикою, пов’язаною з питаннями Європейської політики сусідства» було передбачено 3 навчальні візити (25-27 червня – вивчення міжнародного досвіду щодо внутрішньої політики Європейського Союзу у сфері торгівлі та енергетики; 2-4 липня – у сфері сільського господарства та охорони навколишнього середовища), участь у яких взяли 10 учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.