Відбувся навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву "Нова еліта нації" до Республіки Польща

Відбувся навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» до Республіки Польща

9-11 липня 2013 року проходив навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» до Республіки Польща (м. Варшава), в рамках проекту Європейського Союзу «Підготовка персоналу для роботи з проблематикою, пов’язаною з питаннями Європейської політики сусідства».

Метою навчального візиту було підвищення учасниками Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» рівня професійної компетентності, що є однією зі складових професійного розвитку, передбаченого пунктом 24 Указу Президента України від 5 квітня 2013 року № 246 «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації».

Під час візиту учасники Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» взяли участь у міжнародному навчальному семінарі, організованому Коледжем Європи з метою ознайомлення з основними функціями, інструментами та завданнями ініціативи «Східне партнерство».

В рамках візиту відбулося ознайомлення з діяльністю Коледжу Європи, його навчальними програмами та дослідженнями.

Участь у семінарі взяли експерти Коледжу Європи, представники України, Білорусі, Азербайджану, Вірменії та Грузії.

 

Довідково

Усього, в рамках Проекту Європейського Союзу «Підготовка персоналу для роботи з проблематикою, пов’язаною з питаннями Європейської політики сусідства» було передбачено 3 навчальні візити (25-27 червня – вивчення міжнародного досвіду щодо внутрішньої політики Європейського Союзу у сфері торгівлі та енергетики; 2-4 липня – у сфері сільського господарства та охорони навколишнього середовища), участь у яких взяли 10 учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024