КМДА Київська міська державна адміністрація


17 липня 2018

У Подільському районі столиці у 661 будинку відсутнє гаряче водопостачання (фото)

У Подільському районі столиці у 661 будинку відсутнє гаряче водопостачання (фото)

17 липня у Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Голова району, розпочинаючи нараду, зупинився на питанні відсутності гарячої води в домівках подолян. «Ситуація склалася таким чином, що у 661 будинку району немає гарячої води. Окрім відсутності газопостачання, яке спричинене відмовою НК «Нафтогаз» укладати договори з комунальним підприємством «Київтеплоенерго», розпочалися гідравлічні випробування в зоні РТМ «Нивки». Таким чином, майже всі будинки району зараз в такому стані. Прошу максимально тримати на контролі це питання, вжити всі залежні від районних комунальних служб заходи, щоб тривалість цієї ситуація була максимально короткою», - дав доручення Валентин Мондриївський профільним керівникам.

Про підготовку району до опалювального періоду доповів перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик. З його слів, 100% будинків комунальної власності пройшли первинне обстеження, розпочато процес отримання актів готовності до нового опалювального сезону 2018-2019 року.

Також під час наради мова йшла про питання охорони здоров’я. Так, як доповів заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов, 56 тис. населення Подільського району вже визначилось з сімейним лікарем, підписавши відповідну декларацію. Зупинився він і на питанні вакцинації проти кору, зауваживши, що за минулий тиждень у Подільському районі зафіксували 7 випадків цього захворювання.

Виконувач обов’язків керівника апарату Олег Мукан звернув увагу на питання своєчасності опрацювання звернень громадян, що надходять до райдержадміністрації.

Крім того, під час апаратної наради обговорили питання що роботи ліфтів, закриття аварійних розриттів, покосу трави, стану виконавської дисципліни та інші поточні питання.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.