КМДА Київська міська державна адміністрація


16 липня 2018

Для пенсіонерів Подільського району провели годину запитань "Як і назавжди позбавитися від страхів і змінити своє життя на краще" (фото)

Для пенсіонерів Подільського району провели годину запитань "Як і назавжди позбавитися від страхів і змінити своє життя на краще" (фото)

9 липня  в бібліотеці №11 Подільського району відбулось засідання клубу "Матіола", на якому представник Центру допомоги і соціального захисту пенсіонерів «Пенсіон» презентував книгу Михайла Булаха "Як змінити своє життя на краще".

"Як і назавжди позбавитися від страхів і змінити своє життя на краще" - годину запитань і відповідей провела пані Марія Калашникова, керівник відділу розповсюдження. Співробітник Центру проінформувала присутніх  про турботу і увагу до самотніх людей важкої долі і забезпечення для них комфортних умов подальшого життя в Центрі соціального захисту, відповіла на багато запитань, що виникають у самотньої літньої людини, якій необхідний догляд та фінансова допомога.

Співробітник Центру розповіла членам клубу про безкоштовні послуги: «Всі аптеки», «Мобільний тариф», розважальні заходи, вирішення побутових проблем пенсіонера «Ремонт за годину» - тощо.

Літні люди подякували за надану інформацію та домовились зустрітися наступного місяця в бібліотеці для перегляду відеофільмів про послуги і  життя підопічних компанії «Пенсіон».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.