Головна  →  Новини  →  6 липня 2018

7-8 липня на Контрактовій площі відбудеться 10-й фестиваль «Рутенія»

7-8 липня на Контрактовій площі відбудеться 10-й фестиваль «Рутенія»

Десятий Фестиваль патріотичної пісні та поезії в Україні «Рутенія» ім.Костянтина Єрофеєва відбудеться 7 та 8 липня з 14.00 до 22.00 на Контрактовій площі м.Києва.

Фестиваль «Рутенія» – це кращі зразки української патріотичної пісні та поетичного слова, поза їхньою жанровою приналежністю.

7 липня на відвідувачів чекатимуть автори виконавці В.Пироженко, О. Бик, В. Нестерук, О. Веремчук, К. Стеценко; поети: О.Короташ, Б.Гуменюк, А.Миколаєнко, С. Пантюк; гурти: "Телері", "Друге Сонце", "Тарута" та інші.

8 липня - автори-виконавці Б. Дощ, І.Білий, Брати Капранови, Е.Драч, О.Ігнатуша; поети: О.Яблонська, М.Кржанівська, В. Осипенко; гурти: "Хорея Козацька", "Вій", "Вперше чую", "Рутенія" та інші.

Детально про подію: https://www.facebook.com

___________________________________

Відповідальний від організаторів: Данилейко Данило Володимирович 097-944-80-38, черговий в Подільській райдержадміністрації: 093 306 05 61

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024