Головна  →  Новини  →  5 липня 2018

На Алеї художників влаштують додаткову променадну зону (фото)

На Алеї художників влаштують додаткову променадну зону (фото)

4 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів нараду на Андріївському узвозі. Разом з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району він оглянув завершення реконструкції сходів з Пейзажної алеї на Поділ, а також перевірив хід відновлення асфальтового покриття у дворі будинку, що на вул. Андріївський узвіз, 34.

«Заплановано, що вже наступного тижня цей оновлений об’єкт буде відкрито для відвідування, тому прошу керівників комунальних підприємств перевірити свої балансові території, котрі поруч, щоб після завершення реконструкції ця частина району була оновлена в комплексі», - дав доручення Валентин Мондриївський.

За дорученням міського голови Віталія Кличка у Подільському районі також розпочинаються роботи з влаштування додаткової променадної частини на Алеї художників, тому під час наради Валентин Мондриївський поспілкувався з архітектором Юрієм Лосицьким, який працює над реалізацією цього проекту. Заплановано, що підготовчі роботи розпочнуться вже найближчим часом.

Крім того, учасники наради перевірили санітарний стан центральної частини району, по завершенню наради Валентин Мондриївський надав відповідні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024