КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2018

Для безробітних провели семінар щодо вигідного використання життєвого досвіду людини зрілого віку у професійній кар’єрі

Для безробітних провели семінар щодо вигідного використання життєвого досвіду людини зрілого віку у професійній кар’єрі

З метою надання психологічної підтримки безробітним, котрі наближаються до пенсійного віку, підвищення фактору їх впевненості та мотивації щодо працевлаштування на базі Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості функціонує клуб «Мудрість-Досвід-Професіоналізм». У ньому для осіб передпенсійного віку проводиться цикл семінарів з психологічної підтримки.

Один із таких заходів у форматі засідання клубу відбувся минулого тижня за сприяння соціального партнера – Публічної бібліотеки №11.

На засіданні клубу обговорювали аспекти подолання негативних стресів в ситуації безробіття, надавали присутнім рекомендації щодо вигідного використання великого життєвого досвіду людини зрілого віку у професійній кар’єрі. Учасники отримали відповіді на запитання, чим може зацікавити роботодавця претендент зрілого віку на вакансію, чи обов’язково знижувати рівень очікувань людини зрілого віку при працевлаштуванні. 

На заняття клубу завітала відома сучасна письменниця Олена Довгаленко, яка особистим життєвим прикладом продемонструвала учасникам клубу, як у реальному житті успішно подолати кризові періоди. Вона поділилася власним досвідом і  рецептами, як у будь-якому віці плекати в душі жагу до праці, та презентувала своє останнє видання «Усі барви життя». Ця книга спонукає читачів з розумінням та життєвою мудрістю долати усі негаразди та активно шукати вихід із будь-якої неприємної ситуації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.