Головна  →  Новини  →  20 червня 2018

У сквері Червона Пресня завершили реконструкцію (фото)

У сквері Червона Пресня завершили реконструкцію (фото)

Відповідно до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва у Подільському районі завершили реконструкцію скверу з влаштуванням фонтану на площі Червона Пресня  (ІІ черга).

19 червня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський відвідав сквер та поспілкувався з мешканцями.

«У силу різних обставин роботи над реконструкцією тривали декілька років, але загалом результат вийшов чудовий. Окрім благоустрою та озеленення території, тут встановлено фонтан з підсвітленням, влаштовано автоматичну поливну систему, здійснено освітлення, встановлено лави та урни. Щиро радію, що спільно з активною громадою нам вдалося створити комфортну зону відпочинку, яка чудово поєдналася з атмосферою Старого Подолу», - зауважив голова району.

У сквері працює фонтан з підсвітленням, оздоблення підпірних стін та елементів декору навколо чаші фонтану виконано плиткою з «ломаного каменю», сама чаша фонтану оздоблена мозаїчною плиткою.

Також проведено роботи з озеленення та благоустрою скверу, встановлено додаткове освітлення, лави для відпочинку, урни для сміття. Дитячі майданчики та спортивні тренажери відремонтовані та оновлені додатковими елементами.

Нагадаємо, постійна комісія Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики погодила перейменування площі Червона Пресня на площу Щекавицьку у Подільському районі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024