КМДА Київська міська державна адміністрація


19 червня 2018

Оголошення ПрАТ «Київхліб» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Приватне акціонерне товариство «Київхліб» (Топкова дільниця резервного зберігання матеріалів департаменту транспорту та матеріально-технічного постачання), що розташована за адресою: 04080, м. Київ, Подільський район, вул. Костянтинівська, 72  має намір отримати дозвіл на Топкова дільниця резервного зберігання матеріалів департаменту та матеріально технічного постачання ПрАТ «Київхліб» призначена для вироблення й забезпечення тепловою енергією складських приміщень ПрАТ «Київхліб» в опалювальний період.

Топкова обладнана одним газовим котлом типу «КС-50ТГ» номінальною теплопродуктивністю 0,05 МВт.

При згоранні природного газу в атмосферу через димову трубу викидаються оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксин азоту, оксид вуглецю, діоксин азоту (1), оксид [N2O], ртуть та її сполуки у перерахунку на ртуть.

Максимальний обсяг викидів забруднюючих речовин, без врахування парникових газів складає 0,02 т/рік.

Рівень забруднення атмосферного повітря не перевищує гранично припустимі концентрації для населених місць, встановлених Міністерством охорони здоров’я України. СЗЗ витримана.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95, e-mail: [email protected].

Публікація в газеті «Aviso» від 12.06.2018 № 32



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.