КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2018

14 червня відбулося засідання оперативного районного штабу (фото)

14 червня відбулося засідання оперативного районного штабу (фото)

14 червня перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання перший заступник голови звернув увагу присутніх на необхідності підготовки центральної частини району до проведення культурно-спортивного заходу «Shell V-Power», а саме це стосувалось прибирання сміття та ремонту болардів.

Також йшла мова про необхідність активізувати покоси трави. «Зверніть увагу на територію, що не знаходиться на балансі наших підприємств. Там теж треба прибрати та покосити траву, а якщо відомий власник, то вручити йому припис щодо необхідності належного утримання прилеглої території», - доручив Микола Дубовик.

Оскільки прогнозується посуха та підвищена пожежна небезпека, головуючий доручив здійснювати регулярні поливи газонів на вулицях та у скверах, поновити точки, де мешканці зможуть набрати води для своїх господарських потреб.

Обговорили і гідравлічні випробування та ремонт тепломереж. «ПАТ «Київенерго». «У випадку аварій на тепломережах та при необхідності у зв’язку з цим робити розриття, прошу своєчасно попереджати про це представників шляхово-експлуатаційного управління району», - доручив перший заступник голови райдержадміністрації.

У ході засідання Микола Дубовик наголосив на необхідності своєчасного вивезення сміття після проведення ярмарків, прискоренні підготовки до наступного опалювального сезону та поновленні люків на вул. Межигірській та Сирецькій.

За результатами засідання перший заступник голови райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.