Головна  →  Новини  →  13 червня 2018

Педагоги клубів за місцем проживання продовжують працювати з дітьми під час літнього сезону (фото)

Педагоги клубів за місцем проживання продовжують працювати з дітьми під час літнього сезону (фото)

Літо – сезон роботи шкільних літніх таборів. Батьки з радістю користуються нагодою залишити дитину в колі однолітків, під наглядом педагогів. Фахівці подільських клубів за місцем проживання щороку охоче допомагають у роботі шкільних таборів, запрошуючи дітей на майстер-класи, ігрові активності та розважальні програми. Так, 12 червня педагоги клубу за місцем проживання «Виноградар» провели з учасниками шкільних таборів  бесіди на тему: «Як зробити літні канікули безпечними» та провели майстер-клас з малювання традиційного символу української краси – калини.

Також не припиняється робота і в спортивних гуртках клубу «Нивки». Юні спортсмени розуміють, щоб досягти успіхів, необхідно постійно тренуватись, не зважаючи на пору року.

А вихованці клубу «Романтик» вирушили разом із своїми вихователями у шкільний табір до міста Скадовськ, де на них чекало тепле море та пізнавальні розваги.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024