КМДА Київська міська державна адміністрація


30 травня 2018

Традиційна нарада з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Традиційна нарада з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

29 травня у Подільській райдержадміністрації відбулася традиційна нарада з питань комплексної реновації території Подолу.

Під час наради обговорили питання, що стосуються реконструкції Контрактової площі, зокрема в частині ремонту вулиць Сагайдачного, Андріївської та Покровської. Окремо зупинилися на питанні влаштування додаткової променадної частини на Алеї художників.

Йшла мова й про оновлення парків та скверів у центральні частині району, а також про реконструкцію фонтану «Самсон».

Як повідомив заступник генерального директора з питань капiтальних вкладень КО «Київзеленбуд» Володимир Ляхович, до кінця червня планується завершити проектні роботи по реконструкції фонтану «Самсон», також найближчим часом проведуть благоустрій у сквері на вул. Почайнинській. Там відновлять дитячий майданчик та приведуть до ладу територію.

«Зважаючи на теплу пору року, всі сквери в центральній частині району є досить відвідуваними, а оскільки Поділ ще й став пішохідним, то збільшилася і кількість людей, які тут відпочивають. Велике прохання прискорити роботи з оновлення зелених зон та їх реконструкції, щоб всі вони були в належному стані», - зауважив голова райдержадміністрації.

У ході наради Валентин Мондриївський також зупинився на питанні руху транспорту в центральній частині району. «Загалом ситуація контрольована, транспорт рухається без створення великих заторів. Днями відкриється рух в центральній частині міста і очікуємо, що це теж позитивно вплине та розвантажить вулиці Подолу», - підсумував голова району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати до наступної наради.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.