Головна  →  Новини  →  30 травня 2018

Традиційна нарада з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Традиційна нарада з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

29 травня у Подільській райдержадміністрації відбулася традиційна нарада з питань комплексної реновації території Подолу.

Під час наради обговорили питання, що стосуються реконструкції Контрактової площі, зокрема в частині ремонту вулиць Сагайдачного, Андріївської та Покровської. Окремо зупинилися на питанні влаштування додаткової променадної частини на Алеї художників.

Йшла мова й про оновлення парків та скверів у центральні частині району, а також про реконструкцію фонтану «Самсон».

Як повідомив заступник генерального директора з питань капiтальних вкладень КО «Київзеленбуд» Володимир Ляхович, до кінця червня планується завершити проектні роботи по реконструкції фонтану «Самсон», також найближчим часом проведуть благоустрій у сквері на вул. Почайнинській. Там відновлять дитячий майданчик та приведуть до ладу територію.

«Зважаючи на теплу пору року, всі сквери в центральній частині району є досить відвідуваними, а оскільки Поділ ще й став пішохідним, то збільшилася і кількість людей, які тут відпочивають. Велике прохання прискорити роботи з оновлення зелених зон та їх реконструкції, щоб всі вони були в належному стані», - зауважив голова райдержадміністрації.

У ході наради Валентин Мондриївський також зупинився на питанні руху транспорту в центральній частині району. «Загалом ситуація контрольована, транспорт рухається без створення великих заторів. Днями відкриється рух в центральній частині міста і очікуємо, що це теж позитивно вплине та розвантажить вулиці Подолу», - підсумував голова району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати до наступної наради.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024