КМДА Київська міська державна адміністрація


16 травня 2018

Киян та гостей міста запрошують на Київський фестиваль вуличних культур "Безмежність Вулиць"

Киян та гостей міста запрошують на Київський фестиваль вуличних культур "Безмежність Вулиць"

19 травня з 10:00 до 22:00 на території арки Дружби народів (Хрещатий парк) вібудеться Київський фестиваль вуличних культур "Безмежність Вулиць".

Вулична культура - це зрозуміла дружня мова, якою держава, батьки, суспільство можуть спілкуватися з молоддю. В основі кожного напрямку вуличної культури є поняття поваги та саморозвитку. Спортивний характер змагань мотивує розвиватися фізично та сприяє позитивній соціалізації.

Подібний фестиваль вперше проведеться у форматі "рівний рівному". Лідери провідних урбан-культур спільно з представниками міської влади об'єднаються з метою проведення масштабного свята, де кожен представник вуличних культур зможе проявити себе в яскравому дійстві, продемонструвати свою індивідуальність, креативність і безмежність можливостей.

На відвідувачів чекають неймовірні показові виступи та змагання у семи дисциплінах: баскетбол 3х3, брейкінг, воркаут, ВМХ, скейтбордінг, роллерблейдинг, футбольний фрістайл, а також креативні фото-зони, майстер-класи, фуд-корти та різноманітні активності. Вхід вільний.

Контакти: [email protected], (093) 815-22-81 (Станіслав).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.