Головна  →  Новини  →  16 травня 2018

Киян та гостей міста запрошують на Київський фестиваль вуличних культур "Безмежність Вулиць"

Киян та гостей міста запрошують на Київський фестиваль вуличних культур "Безмежність Вулиць"

19 травня з 10:00 до 22:00 на території арки Дружби народів (Хрещатий парк) вібудеться Київський фестиваль вуличних культур "Безмежність Вулиць".

Вулична культура - це зрозуміла дружня мова, якою держава, батьки, суспільство можуть спілкуватися з молоддю. В основі кожного напрямку вуличної культури є поняття поваги та саморозвитку. Спортивний характер змагань мотивує розвиватися фізично та сприяє позитивній соціалізації.

Подібний фестиваль вперше проведеться у форматі "рівний рівному". Лідери провідних урбан-культур спільно з представниками міської влади об'єднаються з метою проведення масштабного свята, де кожен представник вуличних культур зможе проявити себе в яскравому дійстві, продемонструвати свою індивідуальність, креативність і безмежність можливостей.

На відвідувачів чекають неймовірні показові виступи та змагання у семи дисциплінах: баскетбол 3х3, брейкінг, воркаут, ВМХ, скейтбордінг, роллерблейдинг, футбольний фрістайл, а також креативні фото-зони, майстер-класи, фуд-корти та різноманітні активності. Вхід вільний.

Контакти: [email protected], (093) 815-22-81 (Станіслав).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024