Головна  →  Новини  →  26 квітня 2018

24 квітня у Подільскій райдержадміністрації презентували дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення" (фото)

24 квітня у Подільскій райдержадміністрації презентували дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення" (фото)

24 квітня представники аналітичного центру CEDOS в межах проекту громадської організації "Хмарочос" "Підсилення сталих ініціатив громади Старого Подолу" в актовій залі Подільської райдержадміністрації презентували результати дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення".

Ознайомитися з якими завітали перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик, члени Громадської ради, представники районних громадський організацій, працівники райдержадміністрації та мешканці району. 

Автор дослідження Марія Грищенко ознайомила присутніх з основними результатами дослідження, розповіла про те, що воно було проведене у 2017 році за спеціально розробленою саме для нього методологією. Попередню версію методології було апробовано "Інститутом міста" у Львові у 2016 році. Висновки дослідження спираються на результати опитування жителів Подолу, що проживають там довше двох років, а також на картографування цими жителями значимих для них ділянок району. Населення у результатах дослідження відображене рівномірно за параметрами статі і віку та з урахуванням рівномірності представлення умовних мікрорайонів Подолу.

По завершенню присутні в залі поставили запитання доповідачу та активно обговорювали результати, отримані після проведення дослідження.

Детально ознайомитися з дослідженням "Поділ. Потенціал до громадотворення" за посиланням.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024