Головна  →  Новини  →  20 квітня 2018

До уваги учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей!

До уваги учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей!

Спеціалісти Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надають соціальні послуги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей. В Центрі досвідчені спеціалісти та фахівці із соціальної роботи здійснюють первинне консультування сімей з метою вивчення соціально-побутових потреб для надання комплексу соціальних послуг, зокрема адресної психологічної та юридичної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей.

Сім’ї учасників АТО, які опинилися в складних життєвих обставинах,  отримують соціальне супроводження спеціалістів, які допомагають у вирішенні проблемних питань.

З метою всебічного розвитку, діти учасників АТО залучаються до соціальних акцій, заходів, екскурсій, відвідувань міських музеїв, будинків культури, палаців спорту, центрів дитячого дозвілля. Спеціалісти Центру сприяють безкоштовному оздоровленню та відпочинку дітей в  культурно-оздоровчих центрах та літніх таборах.

Для отримання комплексу соціальних послуг ви можете звернутися до Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька, 20, та за телефонами: 460-99-64, 460-61-29.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024