Головна  →  Новини  →  16 квітня 2018

На Поштовій площі протягом літа відбуватиметься фестиваль «Гастро причал»

На Поштовій площі протягом літа відбуватиметься фестиваль «Гастро причал»

З 28 квітня до 30 вересня на Поштовій площі, 3 триватиме фестиваль «Гастро причал», який передбачає створення зони підвищеного комфорту для сімейного, спортивно-розважального та активного відпочинку киян і гостей столиці. Таку ініціативу громадської організації «Сучасний простір» та публічного акціонерного товариства «Київський річковий порт» підтримано розпорядженням КМДА.

У програмі майстер-класи від шеф-кухарів, продаж вуличних страв різних країн світу, танцювальні вечірки, сферичний кінотеатр, парк атракціонів, прокат велосипедів і ролики, музичні виступи.

Організаторам фестивалю розроблять та погодять схему розміщення об’єктів торгівлі та громадського харчування, подіум-сцени, спортивно-розважальних зон.

Також до Головного управління Національної поліції у м. Києві та Управління патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції Національної поліції України направлено прохання забезпечити охорону громадського порядку під час підготовки та проведення фестивалю.

 
Джерело: https://kyivcity.gov.ua
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024