Головна  →  Новини  →  5 квітня 2018

Збереження історико-культурної спадщини Подолу: питання та відповіді (фото)

Збереження історико-культурної спадщини Подолу: питання та відповіді (фото)

4 квітня на засідання Громадської ради завітали голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський та депутат Київради, голова постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія Муха.

Голова райдержадміністрації поспілкувався з громадськістю про розвиток Подолу, майбутні плани, вже зроблену роботу та болючі питання. Повідомив про демонтаж МАФів біля Андріївської церкви, облаштовану Алею художників, а також стосовно проблеми паркування автомобілів на узвозі. Запросив громадськість долучитись до проведення рейдів по перевірці документів, які дають право проїзду Андріївським узвозом, що мають розпочатись за кілька тижнів.

Вікторія Муха підняла питання щодо збереження історико-культурної спадщини району, розповіла про напрацювання постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики у даному напрямку. Обговорили долю Гостинного двору, гостре питання щодо повернення будівлі колишнього військкомату на вул. Сагайдачного, 20/2 у комунальну власність міста. Звернулась до громадськості з пропозицією долучитись до роботи у напрямку збереження культурної спадщини Подолу.

Члени Громадської ради обговорили також поточні питання роботи ради та комітетів.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 18 квітня 2018 року о 15.00.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024