Головна  →  Новини  →  26 березня 2018

На засіданні Координаційної ради щодо впорядкування Андріївського узвозу погодили проект положення про виставку-ярмарок (фото)

На засіданні Координаційної ради щодо впорядкування Андріївського узвозу погодили проект положення про виставку-ярмарок (фото)

23 березня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з впорядкування Андріївського узвозу.

До участі в засіданні долучилися голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський, заступник керівника апарату Олег Мукан, члени Координаційної ради, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств райдержадміністрації.

«Майже півроку ми працювали над головним завданням – розробити спільне рішення щодо функціонування Андріївського узвозу. Це стосується положення про виставку-ярмарок, схеми розміщення торговельних місць та їхнього вигляду, і взагалі загальних правил поведінки для всіх учасників, що беруть участь в життєдіяльності вулиці», - сказав Валентин Мондриївський, відкриваючи засідання.

Під час обговорення члени Координаційної ради більшістю голосів погодили Положення про постійно діючу виставку-ярмарок, затвердили загальний вигляд виставкового обладнання та схему розміщення торговельних місць, домовившись, що до 1 травня перевірять декілька варіантів обладнання на практиці, а після того оберуть оптимальний варіант.

«Саме вам працювати з цим обладнанням, тому вам і вирішувати яким головним критеріях воно має відповідати. Для нас важливо – його естетичний вигляд, сучасність та відповідність загальному вигляду вулиці», - зауважив голова району.

Крім того, мова йшла про режим руху транспорту Андріївським узвозом. На що Валентин Мондриївський сказав, що наразі триває перевірка всіх авто, які щоденно їздять вулицею, та автовласників, котрі щодня паркуються на узвозі.

За результатами обговорення напрацьовано протокол доручень з пропозиціями та зауваженнями всіх членів Координаційної ради, який після затвердження буде висвітлено на офіційному веб-сайті Подільської райдержадміністрації у розділі «Координаційна рада з впорядкування Андріївського узвозу», в якому розміщені і відповідні матеріали для ознайомлення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024