Головна  →  Новини  →  22 березня 2018

Безкоштовні комп’ютерні курси для людей похилого віку проводяться в центральній районній бібліотеці імені І. Франка

Безкоштовні комп’ютерні курси для людей похилого віку проводяться в центральній районній бібліотеці імені І. Франка

У центральній районній бібліотеці імені Івана Франка продовжується робота безкоштовних комп’ютерних курсів «Комп’ютер – це просто» для людей похилого віку, які бажають оволодіти сучасними технологіями.

Традиційно користувачів поділили на дві групи, заняття в яких проводять Тетяна Маковій і Тамара Аль-Хурані. Протягом усього курсу, розрахованого на 22 години теоретичних та практичних завдань, учасники навчатимуться працювати з текстом в програмі «Місrosoft Word», з файлами та папками, малюнками й таблицями тощо. До навчальної програми включені також заняття зі створення власних електронних поштових скриньок, користування мережею Інтернет, спілкування в соціальних мережах. Також учасників курсу ознайомлять з можливостями обмінюватися повідомленнями в режимі реального часу та за їхньою допомогою здійснювати дзвінки у будь-які країни світу.

Адреса бібліотеки: вул. Кирилівська, 117, Київ.

Телефон для довідок: (044) 468-00-31.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024