КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2018

Нараду щодо організації роботи ЦНАПу провели в Подільській райдержадміністрації (фото)

Нараду щодо організації роботи ЦНАПу провели в Подільській райдержадміністрації (фото)

21 березня за участю директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг м. Києва Наталії Шамрай та голови Подільської райдержадміністрації Валентина Мондриївського відбулась нарада щодо організації роботи Центру надання адміністративних послуг, а також питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; реєстрації місця проживання/перебування особи.

До участі у нараді також долучилися заступник директора Департаменту надання адміністративних послуг м. Києва Наталія Ткач, виконувач обов’язків директора Департаменту з питань реєстрації Володимир Путій, заступник директора Департаменту з питань реєстрації Оксана Єкацьова, заступник начальника управління з питань реєстрації місця проживання та перебування Наталія Гайдамака, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Окатий та керівники профільних відділів райдержадміністрації.

Під час наради обговорили питання якості та швидкості надання адміністративних послуг; реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб; реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

«Найкращий показник якості надання адміністративних послуг – це швидкість, зручність та зрозумілість цих процесів саме для киян, які звертаються до ЦНАПу. Ми працюємо над покращенням цих складових, однак є питання, котрі ще потребують вирішення. Мова йде про відкриття філії Центру на житловому масиві Виноградар, збільшення кількості працівників, щоб максимально скоротити час очікування, а також покращення умов перебування в Центрі для всіх категорій громадян», - зауважив голова району.

Учасники наради також обговорили можливість надання експрес послуг з питань реєстрації місця проживання новонароджених дітей та реєстрації місця проживання власників житла представниками відділу з питань реєстрації місця проживання/перебування особи в приміщенні ЦНАП та питання пошуку земельних ділянок чи приміщень для зведення нового ЦНАПу.

Загалом, Центр надання адміністративних послуг Подільського району в лютому 2018 року надав 7454 адміністративні послуги з питань реєстрації місця проживання, реєстрації бізнесу та нерухомого майна, послуги з питань закордонних паспортів та паспортів громадянина України у вигляді ID-картки та інших.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.