Головна  →  Новини державної служби  →  15 квітня 2013

Президентський кадровий резерв

Президентський кадровий резерв формується з метою добору та підготовки до роботи у сферах державного управління, що мають пріоритетне значення для досягнення цілей соціально-економічного розвитку (далі – пріоритетні сфери державного управління), найбільш обдарованих громадян України.

Формування Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» – когорти керівників нового типу, відданих справі і своїй державі, наділених лідерськими якостями, ініціативних, цілеспрямованих, готових брати на себе відповідальність, висувати та втілювати в життя найсміливіші задуми – має сприяти реалізації комплексних реформ в державі, які було розпочато Президентом України В. Ф. Януковичем.

 Про вимоги до кандидатів, процес відбору, ознайомитись з пакетом документів, які подають кандидати для участі в конкурсі можна докладніше ознайомитись на спеціальному розділі Національного агентства України з питань державної служби – Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024