КМДА Київська міська державна адміністрація


21 березня 2018

21 березня комунальні служби Подільського району продовжують прибирати територію від снігу (фото)

21 березня комунальні служби Подільського району продовжують прибирати територію від снігу (фото)

Комунальні служби продовжують роботи з прибирання снігу в Подільському районі. Так, 55 працівників комунального підприємства УЗН Подільського району обробляють піщано-соляною сумішшю доріжки в парках та скверах району, забезпечуючи зручність пересування пішоходів. До очищення від снігу балансових територій підприємства залучено 6 одиниць техніки. 

25 одиниць снігоприбиральної техніки та 35 працівників комунального підприємства ШЕУ проводять обробку доріг та тротуарів посипальними матеріалами. Наразі використано 75 т піщано-соляної суміші, солі - 181,5 т. Шляховики очищають сніг на підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством.

305 працівників та 10 одиниць техніки житлово-експлуатаційних дільниць прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств. Використано 1,4 т піщано-соляної суміші.

Сьогодні, 21 березня, у Києві  хмарно з проясненнями, вранці помірний сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вдень близько 0°. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.