Головна  →  Новини  →  7 березня 2018

Валентин Мондриївський під час громадського звіту: «Роботи проведено чимало і ми не зупиняємося на досягнутому, а впевнено крокуємо вперед задля покращення життя подолян» (фото, відео, презентація)

Валентин Мондриївський під час громадського звіту: «Роботи проведено чимало і ми не зупиняємося на досягнутому, а впевнено крокуємо вперед задля покращення життя подолян» (фото, відео, презентація)

7 березня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський прозвітував про роботу районної влади за ІІ півріччя 2017 року.

До участі у заході долучилися мешканці району, керівники житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, представники Громадської ради при Подільській райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району та структурних підрозділів адміністрації.  

Окрім питань, що визначені Порядком проведення громадського звіту про роботу районних в місті Києві державних адміністрацій, Валентин Мондриївський детально зупинився на виконанні бюджету міста Києва та Програми соціально-економічного розвитку, де головним розпорядником є Подільська районна в місті Києві державна адміністрація. Також він розповів про проблемні питання, що ще потребують вирішення, та плани на 2018 рік.

 «У 2017 році Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією виконувалось 40  бюджетних програм, на які було спрямовано 1 мільярд 203 мільйони 167 тисяч гривень бюджетних коштів, що майже на 45% більше ніж у 2016 році. Дякуючи чіткій позиції міського голови та депутатського корпусу Київради, фінансування збільшено на виконання важливих завдань по кожній з основних галузей: освіта, охорона здоров’я, житлово-комунальне господарство, культура та мистецтво, фізична культура та спорт», - зауважив Валентин Мондриївський.

Також він додав, що пріоритетними напрямками були та залишаються виплата заробітної плати учителям, лікарям, вихователям та іншим працівникам бюджетних установ, харчування дітей, придбання медикаментів та розрахунки за спожиті комунальні послуги та енергоносії в школах, дитячих садках, бібліотеках та лікарнях.

Після звіту голови райдержадміністрації присутні в залі переглянули відео сюжет про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та її структурних підрозділів впродовж 2017 року.

По завершенню звіту Валентин Мондриївський відповів на запитання присутніх щодо діяльності райдержадміністрації, вирішення проблемних питань життєдіяльності Подільського району та планів на майбутнє. Також користуючись нагодою, привітав жінок з прийдешнім святом весни, вручив грамоти та побажав їм щастя, везіння, сімейного затишку та гарного настрою.

«Таким чином, підбиваючи підсумки, можу впевнено сказати, що спільними зусиллями влади та громади роботи проведено чимало і ми не зупиняємося на досягнутому, а впевнено крокуємо вперед задля покращення життя подолян», - підсумував все сказане голова району.

По завершенню на всіх присутніх чекав виступ талановитих вихованців дитячої школи мистецтв ім.Стефана Турчака.

Презентація звіту про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за ІІ півріччя 2017 року.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024