Головна  →  Новини  →  7 березня 2018

10-11 березня на Контрактовій площі відбудеться свято «Мотор-Шоу Київська Зима»

10-11 березня на Контрактовій площі відбудеться свято «Мотор-Шоу Київська Зима»

10-11 березня у Подільському районі відбудеться свято «Мотор-Шоу Київська Зима». Свято присвячене 132-річчю отримання «Карлом Бенцем» патенту на автомобіль з двигуном внутрішнього згорання. Подія об’єднує автомобілістів та відкриває сезон 2018 року Національної серії «Jeep Sprint».

Під час автомобільного шоу проведуть соціальну благодійну акцію «Засвітись», метою якої є привернення уваги громадськості до проблеми дорожньо-транспортного травматизму за участю пішоходів-дітей, зокрема, до використання світло відбиваючих елементів в одязі для підвищення їхньої безпеки. Захід проводитиметься у межах всесвітньої акції #SaveKidsLives, на основі Резолюції Генеральної Асамблеї ООН з підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі.

На Контрактовій площі працюватиме фан-зона, передбачено змагання з маневрування, виконання фігур з програми водійського екзамену та нагородження переможців.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024