Головна  →  Новини  →  5 березня 2018

Визначили переможців районного турніру з шахів серед вихованців клубів за місцем проживання (фото)

Визначили переможців районного турніру з шахів серед вихованців клубів за місцем проживання (фото)

4 березня завершився районний турнір з шахів «Шахова Королева», у якому взяли участь майже 100 вихованців клубів за місцем проживання «Романтик», «Оберіг», «Вікторія» та «Лідер». Такий турнір – насправді важлива подія, адже він доводить, що молодше покоління не загублене у світі комп’ютерних ігор, соціальних мереж.

Учасники турніру, хлопці та дівчата віком до 12 років, до цієї події готувались з початку навчального року – брали участь у клубних турнірах і  тепер настав час оголосити результати.

Переможцями турніру серед хлопців стали Ілля Кравцов (КМП «Оберіг», 1 місце),  Денис Бевз (КМП «Оберіг», 2 місце), Михайло Зосімов (КМП «Романтик», 3 місце).

Серед дівчат перемогу вибороли Наталія Богатирьова (КМП «Оберіг», 1 місце), Лада Сукманова (КМП «Оберіг», 2 місце), Наталія Журавель (КМП «Лідер», 3 місце).

Вітаємо всіх переможців, учасників  та їх тренерів з цим надважливим досвідом!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024