Головна  →  Новини  →  3 березня 2018

У Подільському районі комунальні служби продовжують боротьбу з негодою (фото)

У Подільському районі комунальні служби продовжують боротьбу з негодою (фото)

3 березня комунальні служби Подільського району продовжують прибирати територію від снігу.

Так, 65 працівників комунального підприємства УЗН Подільського району обробляють піщано-соляною сумішшю доріжки в парках та скверах району, забезпечуючи зручність пересування пішоходів. До очищення від снігу балансових територій підприємства залучено 6 одиниць техніки. 

24 одиниці снігоприбиральної техніки та 36 працівників комунального підприємства ШЕУ проводять обробку доріг та тротуарів посипальними матеріалами. Наразі використано 82 т піщано-соляної суміші, солі 179 т. Шляховики очищають сніг на підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством.

305 працівників та 11 одиниць техніки житлово-експлуатаційних дільниць прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств. Використано 1 т піщано-соляної суміші за останню добу.

Сьогодні, 3 березня, синоптики прогнозують у Києві вдень помірний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с, температура вдень 1-3° морозу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024