Головна  →  Новини  →  2 березня 2018

На засіданні клубу «Гармонія» привітали художника Сергія Грущенка з присудженням йому літературно-мистецької премії (фото)

На засіданні клубу «Гармонія» привітали художника Сергія Грущенка з присудженням йому літературно-мистецької премії (фото)

1 березня в центральній районній бібліотеці імені Івана Франка члени клубу «Гармонія» вітали талановитого українця, мешканця Подільського району художника Сергія Грущенка з нагоди дня народження та присудження йому літературно-мистецької премії Івана Нечуя-Левицького. Почесну нагороду він отримав 25 листопада минулого року за високохудожнє втілення в творчості українського національного характеру.

Присутні ознайомилися з картинами художника, які він подарував своїй рідній школі у селі Вереміївка Черкаської області, роботами, які були представлені на різноманітних виставках і які зараз можна переглянути на теренах Інтернету. Художник розповів про своє дитинство та навчання, творчі плани та мрії, а хор клубу «Гармонія» заспівав йому гарних, душевних пісень і побажав здоров'я та художнього довголіття.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024