Головна  →  Новини  →  27 лютого 2018

Спортивні події і перемоги юних подолян (фото)

Спортивні події і перемоги юних подолян (фото)

25 лютого вихованці клубу за місцем проживання «Чемпіон» брали участь у 17 чемпіонаті Сумської області з карате FSKA та IKA. Змагання зібрали більше 200 учасників. Подоляни посіли призові місця – 1 та 3 місце.

З 23 до 25 лютого в Києві відбувалась інша спортивна подія - Чемпіонат України з кікбоксингу WPKA. Позмагатися за призові місця приїхали 926 спортсменів з 19 областей України. Подільський район у цих змаганнях представляли вихованці клубу за місцем проживання «Нивки», які здобули 6 перших, 11 других та 7 третіх місць.

 

23-25 лютого також у Києві проводили відкритий чемпіонат КДЮСШ «Школа спорту» з тхеквондо ВТФ, в якому взяла участь команда клубу за місцем проживання "Темп". У межах турніру відбувався відбір на чемпіонат Світу серед юніорів та до Юнацьких Олімпійських ігор. Всього у відборі взяли участь понад 650 спортсменів із усіх регіонів України.
 
Подоляни показали гарні результати - 3 бронзи.Вітаємо переможців та бажаємо ще більш яскравих перемог.
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024