Головна  →  Новини  →  25 лютого 2018

У Подільському районі тривають роботи з прибирання снігу (фото)

У Подільському районі тривають роботи з прибирання снігу (фото)

24 та 25 лютого комунальні служби Подільського району прибирають територію від снігу.

Так, станом на ранок 25 лютого 45 працівників комунального підприємства УЗН Подільського району КО "Київзеленбуд" обробляють піщано-соляною сумішшю доріжки в парках та скверах району, забезпечуючи зручність пересування пішоходів. До очищення від снігу балансових територій підприємства залучено 5 одиниць техніки. 

24 одиниці снігоприбиральної техніки та 34 працівники комунального підприємства ШЕУ проводять обробку доріг та тротуарів посипальними матеріалами. Шляховики очищають сніг на підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством.

242 працівники житлово-експлуатаційних дільниць прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств.

Нагадуємо, 25 лютого на дорогах столиці місцями ожеледиця, істотних опадів не очікується. Вітер північно-східний, 3-8 м/с, температура 10-12° морозу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024