Головна  →  Новини  →  22 лютого 2018

Нагальні питання щодо життєдіяльності району обговорили на засіданні оперативного штабу (фото)

Нагальні питання щодо життєдіяльності району обговорили на засіданні оперативного штабу (фото)

22 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та проведення робіт з благоустрою, який провів перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході засідання оперативного штабу розглянули питання щодо відсутності гарячого водопостачання у 33 житлових будинках району. Так, причиною відсутності гарячого водопостачання у будинках на просп. Г. Гонгадзе та просп. Свободи стало пошкодження тепломереж ПАТ "Київенерго", у житлових будинках на просп. Правди, вул. Западинській, Мостицькій, Світлицького, В. Порика та просп. Свободи, 8/28, 10, 14 гаряча вода відсутня із-за проведення ремонтних робіт на бойлері. Наразі ліквідацією пошкоджень на мережах водопостачання займаються фахівці РТМ «Нивки». 

Також у ході засідання Микола Дубовик акцентував увагу на звернення громадян щодо непрацюючих ліфтів. «Директору КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Арсену Крикуну провести спільно з ТОВ «Майстерліфт» нараду щодо усунення пошкоджень та поновлення роботи ліфтів», - доручив перший заступник голови району.

Крім того, на засіданні Микола Дубовик звернув увагу на попередження від Державної служби України з надзвичайних ситуацій стосовно очікуваного зниження температури повітря. У зв’язку з цим перший заступник голови доручив поновити роботу пунктів обігріву.

За результатами штабу головуючий надав відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024