Головна  →  Новини  →  20 лютого 2018

20 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

20 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

Засідання розпочали з доповіді першого заступника голови Подільської райдержадміністрації Миколи Дубовика. Він звернув увагу на проблему непрацюючих ліфтів у зв’язку з виходом з ладу редукторів, станом на 20 лютого таких 5. Голова району доручив директору КП «Керуюча компанія обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Арсену Крикуну негайно перевірити стан непрацюючих ліфтів, замовити та замінити деталі найближчим часом. Микола Дубовик також зауважив, що за прогнозом синоптиків на наступному тижні очікується значне зниження температури повітря, тому медичним, освітнім закладам, обслуговуючим компаніям необхідно перевірити стан опалювальної системи для уникнення аварій.

"Прошу керівників комунальних служб забезпечити готовність до погіршення погодних умов: перевірити наявність посипкових матеріалів, інвентарю, справність техніки та GPS-навігаторів", - дав доручення голова райдержадміністрації.

Також у ході засідання заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов повідомив, що у районі збільшилась кількість дітей хворих на грип. У зв’язку з цим у 21 школі повністю призупинили навчання. Стосовно захворювання на кір, то ситуація є контрольованою, всього в районі хворих на кір 8, з них 6 дітей. Він також нагадав, що 20 лютого на вул. Електириків, 26 буде працювати пересувний флюорограф.

З питань розгляду звернень громадян доповідав керівник апарату Подільської райдержадміністрації Олександр Окатий. Він зазначив, що на минулому тижні надійшло 1095 звернень, з них найбільша кількість з питань опалення – 248, гарячого водопостачання – 184, роботи ліфтів – 157. Всі звернення розглядались виконавцями вчасно, порушення термінів розгляду звернень немає.

Підбивши підсумки засідання, голова райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024